UM Impact Day под знака на солидарността

5143727bcd-1024x1024

Служителите от глобалната агенционна мрежа UM от над 50 държави отбелязаха UM Impact Day (Ден на въздействието), демонстрирайки сплотеност и солидарност, споделяйки дейностите си в социалните мрежи, използвайки хаштаг #UMImpactDay и #UMBetterWorld. Както миналата година, така и тази UM Impact Day се проведе виртуално поради пандемията от COVID-19. За пръв път събитието се проведе в два поредни четвъртъка 22-ри и 29-ти юли. Взимайки по внимание факта, че гъвкавостта по време на пандемията се оказа най-ефективна за постигане на по-добри резултати и удовлетвореност, организаторите адаптираха отбелязването на UM Impact Day към професионалните, личните, семейните, религиозните и други ангажираности на служителите. Така работещи в рамките на I&F Group в Югоизточна Европа, отбелязаха UM Impact Day на 22 юли.

„Има много проблеми, пред които светът ни се изправя всеки ден. Решаването на тези предизвикателства изисква съвместна работа, солидарност преди всичко. Само като работим заедно, можем да окажем влияние върху нашите общности. Това може би е най-видно през последната година, когато освен отговорността ни за собствената ни безопасност и безопасността на другите, солидарността ни излезе на преден план. Ето защо избрахме солидарността да е основната тема на тазгодишния UM Impact Day. Поканихме колегите си да вземат участие в нашето събитие, като споделят в профилите си в социалните мрежи, какво означава солидарността за тях.“, сподели Бранислава Цагронов, регионален директор на Юнивърсал Медия за Югоизточна Европа.

UM Impact Day стартира през 2016 г. като част от социално отговорната инициатива на UM „По -добър свят“ (UM Better World). Основна цел е да вдъхнови служителите да предприемат действия за популяризиране на две основни ценности: грижа и общност, способи за създаване на един по-добър свят.  

Освен различните индивидуални събития, като часове по йога, грижа на възрастните си близки, участие в различни дарителски акции на книги, дрехи и други предмети на различни благотворителни организации …  в двата дни, отредени за отбелязване на UM Impact Day, бяха организирани 20 минутни медитационни сесии от световноизвестния лайф коуч Tammi Faulds от Inner Travel Coaching, давайки символично възможност на глобалната общност на UM „да се събере на едно място“.

Взаимствано от Advertiser