Укрепване на регионалните екипи на агенция „UM“

automatska-skica62-740x395

Leading media agency in SEE is strengthening its organizational structure

„UM“ като водеща регионална медийна агенция в Югоизточна Европа, която развива дейност в рамките на „I&F McCann Група“, взе решение да усъвършенства организационната структура с цел по-нататъшно развитие на услугите, укрепване на екипите и оптимизиране на дейността. С усъвършенстването на организационната структура и укрепването на екипите медийната агенция „UM“ по най-добрия начин отговори на потребностите на клиентите и на предизвикателствата на динамичната медийна среда, с което потвърди водещата си роля в Югоизточна Европа.

Марио Ловрич, директор на „UM Загреб“ пое ръководството и на „UM Любляна“. Марио притежава дългогодишен опит в комуникационната индустрия и е част от екипа на „UM“ в Загреб от 2012 г. Сътрудничил е с многобройни компании и се е доказал като лидер с голям потенциал за успешно ръководене на агенционни екипи и въвеждане на новости в дейността. Тияна Стоянович, която ръководи успешно „UM Любляна“, занапред ще работи в „UM Белград“.

Агенционната мрежа на „UM“ предлага на клиентите обединена регионална стратегическа услуга и интегриран екип от професионалисти по стратегическо планиране в агенциите „UM“ в Югоизточна Европа, които ще бъдат управлявани от Лиляна Ивошевич, която заема длъжността Regional Strategic Director. Като част от екипа на „UM Загреб“ вече 19 години Лиляна сътрудничи с клиенти като The Coca-Cola Company, Moolson Coors, VIP и други, които я познават като ефективен стратегически планьор, фокусиран върху постигането на най-добри резултати за клиентите.

С голям опит в медийната индустрия на длъжност Client Service Director за „UM Загреб“ и „UM Любляна“ идва и Ведран Вереш. Основното му задължение ще бъде изграждането и по-нататъшното укрепване на партньорските отношения с клиентите в Хърватия и Словения, ръководството на агенционните екипи, както и активното участие в новите бизнес поректи  на агенции „UM“ на двата пазара.