За нас

Ние вярваме, че по-доброто разбиране на данните и по-голямата креативност водят до по-добри резултати за нашите клиенти в медийните моменти, които идентифицираме като най-съществени за потребителите.

Ние сме креативна медийна агенция, която се старае да заличи границата между медии и творчество, данните и съдържанието, науката и изкуството.

В региона на Югоизточна Европа агенция UM е част от I&F Mediabrands (собственост на Across Media Holding), една от водещите комуникационни системи с агенции на пазарите в Сърбия, България, Хърватия, Босна и Херцеговина, Словения, Северна Македония, Черна гора и Албания и с повече от 200 медийни експерти, внасящи иновации в кампаниите на голям брой клиенти, включително Nestlé, Ahold Delhaize, Bambi, Imlek, A1, Johnson & Johnson, Carlsberg, Air Serbia, Banca Intesa, Dr Theiss. ..

Като част от компанията “IPG Mediabrands” световната мрежа UM работи на територията на повече от 100 страни. Част от глобалния екип на компанията са над 4800 души.

 

Мисия

UMMission

Clients

 

  Picture1 Picture2    Picture3 Picture4  Picture5    Picture6   Picture7 Picture8   Picture9    Picture10   Picture11     Picture12   hm-logo-1

 

Services

UM-Services